Vidal kom på tavlen i chilensk 3-2 sejr

FCBARCELONA.DK - 16.10.19

© Getty Images

Efter syv landskampe i træk uden at vinde, lykkedes det endelig for Chile at vinde en landskamp, da de i går aftes besejrede afrikanske Guinea med 3-2. Arturo Vidal spillede hele kampe og scorede et af de chilenske mål.

Det var på et gabende tomt Estadio José Rico Pérez i Alicante, Spanien, at Chile og Guinea mødtes i en træningskamp. Her var Arturo Vidal som ventet med fra start for Chile.

Det stemningsforladte stadion satte sit præg på kampen, for ingen af holdene evnede for alvor at lykkes med noget. Især Chile havde problemer i offensiven og det unyttede Guinea til at bringe sig foran med 1-0 kort før pausen.

Chile vågnede op efter en times spil og godt anført af Vidals fysik og lederskab, fik de presset det afrikanske hold tilbage. Det gav en udligning i det 64. minut og kort efter kom Chille også foran med 1-2.

Blot få minutter senere begik Guinea et straffespark og det tog Vidal sig af og bragte Chile på 1-3. Det lignede en sikker sejr til chilenerne, men 10 minutter før fik Guinea skabt spænding med en 2-3 reducering.

Tættere på kom de dog ikke og Chiles spillere kunne juble over den første sejr i otte kampe. Vidal spillede samtligt 90 minutter og kunne være godt tilfreds med sin indsats, specielt i anden halvleg.

.:FORSIDE:.