Vidal: 'Jeg drømmer om mit 9. mesterskab i træk'

FCBARCELONA.DK - 31.05.20

© FC Barcelona

Barca TV har mødt Arturo Vidal til en snak om hvad der venter, når ligaen starter op igen. Her håber han meget at kunne fortsætte sin utrolige stime med at vinde nationale mesterskaber.

Vidal vandt mesterskabet fire gange med Juventus og tre med Bayern München, inden han i sommeren 2018 skiftede til Barca, hvor han vandt mesterskabet i sidste sæson. Otte mesterskaber i træk er det derved blevet til for chileneren og nu håber han at kunne fortsætte stimen.

'Det vil være en drøm at kunne vinde ni ligaer i træk. Det er svært at vinde så mange trofæer. Det er der ikke mange spillere der har gjort i historien og det gør mig stolt. Jeg håber at vinde det 9. med Barcelona' udtaler han.

Her er hvad Vidal ellers kommenterede:

Træningen er i gang igen:
'Det har været en kæmpestor glæde at vende tilbage. De seneste to måneder har været meget lange. Man nyder altid at være på træningsbanen med holdkammeraterne og det er dejligt at være tilbage, efter alt hvad der er sket. Nu har vi det godt og ser frem mod nogle vigtige måneder'.

Luis Suárez er tilbage efter sin knæoperation:
'Det betyder meget for os at få Luis tillbage, for det bliver to meget intense måneder med mange kampe i træk. Vi skal være på 100% i de turneringer der er tilbage. Jeg synes alle ser ud til at have det godt rent fysisk. Vi har endnu ikke kunne træne sammen alle sammen, men det håber vi snart kan ske'.

Kampe uden tilskuere:
'Jeg kan godt lide at være i forbindelse med publikum, for det skaber glæde og gør dig skarp, men vi må tilpasse os og få det maksimale ud af træningen og forsøge at nå vores mål'.

Afslutningen på ligaen:
'De 11 kampe bliver som finaler og vi er alle klar over, at det bliver rigtig svært. Vi skal ikke tage noget for givet. Vi skal have fokus på at vinde og gøre det på den bedst mulige måde'.

.:FORSIDE:.