Victor Font: 'Xavi bliver afgørende i vores projekt'

FCBARCELONA.DK - 09.05.20

© FC Barcelona

Victor Font ligner en oplagt kandidat til præsidentvalget i Barca i 2021. Nu er han ude med en klar melding om, at han ønsker Xavi som træner og ansvarlig for klubbens sportslige projekt. Samtidig udtrykker han skepsis overfor Neymar.

Når Barcas mange tusinde medlemmer senest i efteråret 2021 går til præsidentvalg, kan Josep Maria Bartomeu ikke genvælges. Der skal derfor findes en ny præsident og Victor Font forventes at blive en af dem der stiller op.

Font lægger ikke skjul på, at han vil have Xavi Hernández til at stå i spidsen for holdet, hvis han bliver valgt. 'Han bliver den bærende søjle i vores sportslige projekt for Barca de næste ti år. Vi arbejder ud fra idéen om, at han skal være vores træner' kom det i går fra den 47-årige catalaner ifølge avisen Sport.

Der er næppe tvivl om, at Xavi står klar til at opfylde Fonts ønske, både fordi han ofte han udtalt, at drømmen er at træne Barca en dag, men også fordi de to er gode venner og med garanti har talt om et samarbejde, hvis Font vælges som ny Barca-præsident.

Der er næppe heller tvivl om, at der er rigtig mange stemmer i, at kunne præsentere Xavi som træner, da Barca-legenden er ønsket af et stort flertal af klubbens medlemmer.

Font kom også med en kommentar til alle rygterne om Neymar. 'Jeg er mere til Mbappé end Neymar. Neymar er mere kreativ, men jeg mener at franskmanden er mere fokuseret på fodbold' sagde han og dermed står Neymar næppe højt på Fonts ønskeseddel.

Også Lautaro Martínez fik en kommentar. 'Jeg var begejstret da han kom til Camp Nou med Inter, men når det gælder om at købe den ene eller anden spiller, vil det være noget Xavi og den øvrige sportslige ledelse beslutter' sagde Font til slut.

.:FORSIDE:.