Victor Font: 'Ronald Koeman er ikke vores valg'

Magnus Wind - 20.08.20


Ronald Koeman er Barcas nye træner, men han kan måske kun beholde posten frem til præsidentvalget næste år. Hvis det lykkes kandidaten Victor Font at vinde, så er hollænderen ikke forretningsmandens valg.

Når der den 15. marts næste år skal afholdes præsidentvalg i Barca, er forretningsmanden Victor Font en af kandidaterne. Han har længe offentligt udtalt sig kritisk om præsident Bartomeus måde at styre klubben på. Til radiostationen RAC1, siger Font nu, at Barcas nye træner Ronald Koeman, ikke er hans valg, hvis han ender med at blive klubbens nye præsident. 

'Man bliver nødt til at respektere Koeman for at komme til Barca under de nuværende omstændigheder. Han er ankommet til et projekt uden struktur og fremtid. Det er en stor risiko at løbe. Hvis jeg vinder præsidentvalget, vil jeg ikke vælge ham'. Font retter altså endnu engang kritik mod Bartomeus nuværende projekt. 

Xavi Hernández er dog fortsat Fonts foretrukne træner. 'Jeg har ikke lavet nogen aftale med Xavi, men vores projekt er baseret på ham. Han vil spille en stor rolle i det hele'. Xavi har kontrakudløb med sin nuværende klub Al-Sadd efter næste sæson. 

Font blev også spurgt indtil Messis fremtid i klubben. 'Vi bliver nødt til at sikre os, at Messi ender sin karriere i Barca og at han efterfølgende bliver en del af klubben. Det er en skam, at der er tvivl om hans fremtid, grundet det der sker på nuværende tidspunkt. Bartomeu skulle have trukket sig tilbage efter Bayern-kampen, da klubbens interesser er hævet over alt og alle'. 

Med disse udtalelser må man sige, at spillet om præsidentposten allerede er i fuld gang.

644x70

.:FORSIDE:.