Victor Font raser: 'Træd af Bartomeu'

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.08.20


Hele situationen i Catalonien og resten af fodboldverden vedørende Lionel Messi eksploderede tirsdag aften, da Messi meddelte, at han vil væk fra klubben omgående. Nu blandet Victor Font sig og kræver Bartomeus afgang.

Det hele går amok lige nu i Catalonien, fordi Messi har meddelt til Barca, at han vil væk fra klubben med det samme efter 20 år hos catalanerne. Det har nu fået præsidentkandidaten Victor Font til tasterne. Han kræver nu Bartomeus afgang i kølvandet på Messis exit-lyst.

'Alle ved, at hvis Barca-tilhængerne kunne komme på stadion nu, ville de alle skrige, at Bartomeu burde trække sig. Han har ikke formået at holde på den bedste spiller i klubbens historie, som endda er skabt i Barca. Derfor insisterer vi på følgende: Bartomeu skal trække sig, og der skal være præsidentvalg så hurtigt som muligt' skriver Font på Twitter.

Victor Font er hidtil den eneste kandidat, der har annonceret, at han stiller op til det kommende præsidentvalg i marts. Den tidligere Barca-præsident Joan Laporta stiller sandsynligvis også op.

644x70

.:FORSIDE:.