Victor Font: 'Ledelsen er gået imod klubbens medlemmer'

Magnus Wind - 18.02.20

Mandag blev det fortalt i flere medier, at Barca-præsident Josep Maria Bartomeu havde hyret et firma, der fik til opgave at skabe dårlige historier om tidligere og nuværende spillere. Nu forlanger præsidentkandidat Victor Font en forklaring.

Den catalanske radiostation Cadena SER Catalunya kom mandag med en meget grov beskyldning, da Bartomeu og den øvrige ledelse angiveligt bevidst havde forsøgt at udstille en række Barca-spillere på de sociale medier. Baggrunden for dette skulle være at styrke ledelsens eget image. Derudover, så skulle kandidaten til præsidentvalget i 2021, Victor Font, også have været et mål for denne smædekampagne.

Font udtalte sig mandag eftermiddag om den nuværende situation i den catalanske klub. Igennem sin præsidentkampagne 'Si al futur' (Ja til fremtiden, red.) har han udsendt en udtalelse, som består af to punkter, hvorfra det første lyder som følgende: 'Barcelonas ledelse skal hurtigst muligt komme med en forklaring, da disse beskyldninger er meget bekymrende'.

Derudover, så siger punkt to følgende: 'Det betyder, at med klubbens penge, har ledelsen gået imod deres egne medlemmer, førsteholdsspillere, catalanske enheder og medier. Denne smædekampagne sætter Barca i et dårligt lys, ydmyger klubbens medlemmer og tilføjer moralsk bankerot til en klub i en delikat sportslig og økonomisk situation'.

Hvad udfaldet af denne alvorlige beskyldning ender med, bliver spændende at følge.

.:FORSIDE:.