Victor Font er favorit til at overtage præsidentposten

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.10.20

Tirdag aften offentliggjorde Josep Maria Bartomeu, at han trækker sig som præsident for Barca efter mere end seks og et halvt år i spidsen. Victor Font er imidlertid favortit til at blive den nye præsident.

Så gik den ikke længere for den snart forhenværende præsident Bartomeu efter næsten syv år i spidsen for catalanerne. Der skal nu findes en ny præsident og kigger man på feltet over kandidaterne må Victor Font betegnes som storfavorit til at blive ny præsident i Barca.

Victor Font annoncerede sig som den første kandidat til præsidentposten tilbage i januar 2019. Siden har han præsenteret sit projekt, hvor han vil have Xavi som manager og dyderne tilbage fra La Masia. Han er indtil videre den kandidat, der har præsenteret det mest seriøse projekt for Barca fremadrettet, hvilket naturligvis er med til at gøre ham til storfavorit.

Af andre kandidater til præsidentposten kan der nævnes navne som Joan Laporta, Jordi Farré og Lluis Fernandez. Her springer Joan Laporta naturligvis også i øjnene i og med, at han var præsident for Barca fra 2003 til 2010. Han må også betegnes som en af favoritterne til at tage over efter Bartomeu qua hans rolle som tidligere præsident for Barca.

Der er ingen tvivl om, at Victor Font er favoritten, men med en kommende valgkamp kan den rolle blive udfordret af andre kandidater. Der kommer helt sikkert også til at komme andre navne på banen til præsidentposten her i de kommende uger.

.:FORSIDE:.