Victor Font: Barca kan blive en ny United eller Milan

Rune Stentoft Arlbjørn - 19.07.20

Præsidentkandidaten Victor Font er bange for, at Barca kan gå hen og blive det nye Manchester United eller AC Milan, hvor begge klubber længe har været inde i en mesterskabstørke. Der fortæller han i et interview med BBC.

Barca tabte mesterskabet i torsdags efter et nederlag til Osasuna på hjemmebane, og efter, at Real Madrid vandt hjemme over Villarreal. Nu er Victor Font bange for, at Barca ender som Manchester United eller AC Milan.

'Konkurrencen er i det seneste årti blevet mere og mere professionel. Det ser man i veldrevne klubber i Premier League og endda lande, der ejer klubber og lægger en masse penge på et tidspunkt, hvor klubbernes finanser og den økonomiske model er strakt til det yderste' siger han først.

'Hvis ikke vi gør det, som vi foreslår, så risikerer Barca at blive en ny AC Milan eller Manchester United' afslutter han direkte med en klar besked om, at der skal ske ændringer i Barca.

Victor Font er indtil nu den eneste præsidentkandidat til præsidentvalget i Barca næste sommer. Rygerne siger dog også, at den tidligere præsident Joan Laporta vil stille op igen.

644x70

.:FORSIDE:.