fbpx

Vicepræsident: 'Vi har ikke talt om at trække os'

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.10.20

© FC Barcelona
// Cardoner // mistillidsvotum

Torsdag deltog Barcas vicepræsident Jordi Cardoner i et interview med den catalanske avis Sport. Her blev han spurgt ind til om bestyrelsen i Barca har tænkt sig at trække sig tilbage inden en mistillidsafstemning.

Senest om 18 dage skal der være afholdt en mistillidsafsteming, men bestyrelsen med Bartomeu i spidsen har umiddelbart ikke tænkt sig at trække sig tilbage inden da. 'Bestyrelsen har ikke talt om at trække os tilbage. Vi står mere sammen end nogensinde før' lød svaret fra ham.

Over 19.000 godkendte underskrifter er samlet ind mod Bartomeu, men Cardoner hæfter sig ved den større gruppe af klubbens medlemer, som ikke vil af med klubbens præsident. 'Der er 19.000 som har skrevet under mod Bartomeu, men der er også 90.000 medlemmer, som ikke har gjort det' sagde han.

Herefter kom Cardoner med en noget overraskende udmelding om, at der måske ikke kommer en mistillidsafsteming på grund af corona. 'Jeg kan ikke sige med sikkerhed, at afstemningen kommer til at finde sted. Det kommer an på de helbredsgarantier vi får' afsluttede han.

.:FORSIDE:.