Vermaelens skadespause trækker ud

FCBARCELONA.DK - 14.02.18

Da Thomas Vermaelen udgik med en lårskade den 21. januar i et opgør mod Betis, forudså klubbens læger dengang en pause på to uger. Nu er der gået næsten det dobbelte og der er intet nyt om belgieren.

Thomas Vermaelen var en glimrende afløser under Samuel Umtitis to måneders skadespause og skæbnen ville, at den skadesplagede belgier blev skadet netop som Umtiti vendte tilbage til holdet. Det skete efter 43 minutter i udekampen mod Betis, der iøvrigt blev vundet med 0-5. Her var det netop Umtiti der blev sendt på banen i hans comeback

Umiddelbart var der tale om en harmløs fibersprængning som lægerne vurderede ville kræve to ugers pause, men her små fire uger senere, har den belgiske forsvarsspiller ikke trænet med endnu.

Klubben har ikke meldt noget ud om årsagen til Vermaelens længere pause, men der spekuleres i, at man ikke ønkser at tage nogle chancer. Vermaelen har haft talrige og tilbagevandende lårskader i karrieren og derfor kan det være risikabelt at gå for hurtigt frem.

Barca-spillerne nyder lige nu et par fridage og træner først igen i morgen torsdag. Her forventes det, at Vermaelen så småt begynder at træne med igen, men derfra vil der endnu gå nogle dage, før han vil blive klarmeldt.

For Barca vil det være en velkommen nyhed igen at kunne råde over den erfarne belgier. Han vil være en god gardering at have på bænken i den afgørende del af sæsonen, hvor både Piqué og Umtiti vil have godt af et par pauser.

.:FORSIDE:.