Vermaelens skade øger behovet for indkøb i januar

FCBARCELONA.DK - 18.12.18

Med Vermaelens skade mod Levante, er der kun Piqué og Lenglet til at dække de to pladser i det centrale forsvar. Det øger behovet for, at Barca går ud forstærker sig i januar måneds transfervindue.

Vermaelen sidder ude den kommende måned med en fibersprængning og ingen ved hvornår Umtiti kan spille igen. Måske skal franskmanden gennem en knæoperation og så vil sæsonen nok være slut for ham.

Barca-træner Ernesto Valverde kunne nok klare sig med at trække på B-holdet til Vermaelen er klar igen, for på grund af juleferien, er det kun 3-4 kampe at belgieren går glip af, hvis prognosen om hans tilbagevenden holder stik.

Vermaelen er dog mere end almindelig skrøbelig og derfor er det næsten kun et spørgsmål om tid, før han igen løber ind i en ny skade.

Derfor er det meget sandsynligt, at Barca vælger at speede op for tiltagene der skal forstærke forsvaret allerede til januar, når transfervinduet er åbent. Der er brug for en pålidelig gardering, så Piqué og Lenglet kan få de pauser som alle spillere har behov for.

.:FORSIDE:.