Venter på Barca: Aubameyang tøver med forlængelse

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.11.19

© Getty Images

Barca kigger på flere forskellige angribere, som kan tage overfor Suárez. Senest er catalanerrne sat i forbindelse med Arsenals Aubameyang. Angriberen selv rygtes nu også at være interesseret i et skifte til Camp Nou.

Pierre-Emerick Aubameyang har en kontrakt med Arsenal frem til sommeren 2021. Gaboneseren er en vigtig spiller for The Gunners, så derfor vil de gerne forlænge med den målfarlige angriber. Arsenal har allerede tilbudt ham en ny kontrakt.

Nu forlyder det i den engelske presse, at Aubameyang har udsat beslutningen for om han vil underskrive en ny kontrakt med Arsenal. Og det er der angiveligt en ret god grund til. Han vil vente med at forhandle med Arsenal, fordi han håber på et skifte til Barca. Han vil først se hvor seriøse man er på Camp Nou før han tager en beslutning om at forpligte sin fremtid til Arsenal.

Den officielle forklaring skulle ellers lyde, at Aubameyang venter og ser på om Arsenal kommer tilbage i Champions League, men det skulle bare være en undskyldning for at vente på catalanerne.

Arsenal ligger i øjeblikket nummer seks i Premier League otte point efter Manchester City på fjerdepladsen, der giver adgang til Champions League.

Relaterede artikler:

Related Articles
.:FORSIDE:.