Venstre knæ giver på ny Umtiti problemer

FCBARCELONA.DK - 22.10.19

Det kom som en kedelig overraskelse, da Samuel Umtiti i dag måtte melde fra til Barcas kamp mod Slavia Prag. Det er venstre knæ der giver problemer, det samme som holdt ham ude næsten hele sidste sæson.

Kort efter at truppen til kampen mod Slavia Prag var blevet offentliggjort, meldte Barca ud, at Umtiti havde følt ubehag i venstre knæ og derfor ikke var udtaget.

Meldingen går på, at Umtiti har fået et slag eller et spark der giver problemer, men altså ikke mere specifikt om der er noget inde i knæet der er beskadiget.

Umtiti spillede hele Barcas kamp forleden mod Eibar og gjorde det godt. Det var hans første kamp denne sæson og måske belastningen er årsagen til de nye knæproblemer.

Et faktum er det i hvert fald, at venstre knæ holdt Umtiti ude det meste af sidste sæson, hvor han ikke ønskede en operation, men en tålmodig genoptræning. Nu frygter mange, at problemerne er vendt tilbage.

Barca nøjes med at melde ud, at skadens udvikling vil afgøre hvornår han kan spille igen, så kun tiden vil vise, hvor alvorligt det er.

.:FORSIDE:.