fbpx
Annonce

VAR dømte korrekt: Der var ikke straffe til Sevilla

FCBARCELONA.DK - 04.03.21

@ Getty Images
// Sevilla // Copa del Rey

Barca spillede sig onsdag videre til pokalfinalen efter en imponerende sejr på 3-0 over Sevilla. Gæsterne protesterede voldsomt over et manglende straffespark, men faktum var, at VAR havde ret ved ikke at dømme det.

Der var flotte mål og dramatik i onsdagens afgørende semifinale i Copa del Rey mellem Barca og Sevilla. Catalanerne sikrede forlænget spilletid med en scoring langt inde i overtiden, Ter Stegen reddede et straffespark, og Sevilla brokkede sig voldsomt over en aktion, hvor de ville have et straffespark for hånd på bolden af Lenglet.

I situationen tjekkede VAR aktionen igennem og afviste herefter straffesparket. En korrekt dom af det ellers udskældte system, da Lenglet første ramte bolden med brystet, hvorefter den snittede armen. Dermed var der tale om en uforsættelig hånd på bolden, hvilket ifølge reglerne ikke skal dømmes.

Det var da også netop disse ord, som man kunne høre dommeren fortsælle Sevilla-spillerne. Nemlig, at hånden var uforsættelig og ikke strafbar. En afgørelse som selv dommer-eksperten på den madrilenske avis Marca var enig i.

Se aktionen herunder.

.:FORSIDE:.