Van Gaal ude med riven efter Messi

FCBARCELONA.DK - 25.06.19

© Getty Images

Den tidligere Barca-træner Louis van Gaal skaber ofte opmærksom med sine kommentarer. Nu er han ude med en klar kritik af Messi, fordi argentineren ikke har vundet Champions League siden 2015.

Det meste af verden betragter Leo Messi som verdens bedste spiller, måske den bedste nogensinde i fodboldhistorien, men her er Van Gaal tilsyneladende ikke helt enig.

'Se på Barca. Hvor mange gange har de vundet Champions League med ham de kalder verdens bedste spiller? Og se på Neymar i PSG. Hvor mange Champions League har han vundet? Jeg kan lide Neymar og Messi som individualister, men ikke som holdspillere. Jeg mener ikke der er noget vigtigere end holdspillere' kommer det kontroversielt fra den nu pensionerede fodboldtræner.

'Messi burde spørge sig selv, hvorfor han ikke har vundet Champions League i så lang tid. Statistikken viser, at han er den klart bedste individualist i verden. Jeg kan lide ham, men hvorfor har han ikke vundet Champions League i fem år. Som anfører, bør det være noget han spørger sig selv om' fortsætter hollænderen.

Også Neymars mulige tilbagevenden til Barca fik en kommentar. 'Jeg husker Neymar da han spillede sammen med Messi. Jeg har intet mod Neymar, men i PSG spiller han ikke for holdet. Det bør alle spillere gøre, inklusiv Messi' afslutter Van Gaal.

.:FORSIDE:.