fbpx

Van Bommel: 'Barca kan vinde Champions League'

Simon Arun Vrábel - 19.09.23

// Royal Antwerp

I aften tager Barca imod Royal Antwerp i Champions League, og i trænersædet hos gæsterne sidder den tidligere Barca-spiller, Mark van Bommel. Belgiernes cheftræner var på mandagens pressemøde fuld af respekt og ærefrygt.

Royal Antwerp ligger i skrivende stund på en femteplads i den bedste belgiske liga, og holdets cheftræner, Mark van Bommel, var da heller ikke bleg for at udråbe Barca til favoritter i en kamp, som hollænderen kalder klubbens største udfordring, nogensinde.

Imens der i Barcelona var glæde og lettelse da Royal Antwerp blev trukket som én af tre modstandere i Champions League-gruppe H, så var belgierne omvendt mindre begejstrede. På gårsdagens pressemøde op til aftenens kamp, lovpriste den tidligere Barca-spiller og nuværende Antwerp-træner da også Barca og Xavis effekt på holdet siden han ankomst til klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Hvis du ser Barca spille, så kan du med det samme se Xavis aftryk på holdet. Det var ikke kun i deres seneste kamp mod Real Betis, men allerede sidste år kunne man begynde at se, hvordan de prøver at spille efter de idéer, som man kender Xavi så godt for', indledte Van Bommel roserne.

'Barca kan vinde Champions League, og man kan ikke tale om titelkandidater uden at tale om Barca. De har et fantastisk hold med mange unge spillere, som er gode til at presse deres modstandere, og samtidig har de en helt fantastisk offensiv. Barca er den sværeste modstander vi nogensinde har mødt, og vi møder dem i vores første Champions League-kamp på et tidspunkt, hvor de er ved at ramme deres topniveau', afsluttede Mark van Bommel.

Barca spiller deres første kamp imod Royal Antwerp i aften på hjemmebane, imens returopgøret spilles den 13. december i Belgien.

.:FORSIDE:.