Valverde: 'Vores første halvleg var ekstraordinær'

FCBARCELONA.DK - 14.03.19

© Getty Images

Ernesto Valverde glædede meget over at være videre i Champions League, da han udtalte sig efter 5-1 sejren over Lyon. Specielt var han glad for holdets første halvleg.

'Vores første halvleg var ekstraordinær god, hvor vi dominerede det hele. Vi kunne endda have scoret et mål mere. I anden halvleg kom Lyon længere frem og tog flere chancer og så kom målet til 2-1' indledte han.

'Det var en kamp i Champions League og det er normalt, at der vil være perioder med spænding og pres på. Resultaterne i disse kampe plejer at være tætte' fortsatte han.

Han erkendte, at Barca havde det svært efter at Lyon havde reduceret til 2-1. 'I Champions League kan du ikke slappe af, for 2-0 var intet afgørende resultat. Vi fik problemer med at finde vores angribere og de var kun et mål fra at udligne, men uden at skabe klare chancer' sagde han.

Messi scorede to mål og lagde op til to andre. Det fik en kommentar. 'Vi var alle var meget koncentreret til denne kamp, også Leo. Han spillede en utrolig kamp' fastslog Barca-træneren.

Til sidst blev han spurgt, hvem han helst vil møde i kvartfinalen. 'Det er umuligt at pege på et hold, for alle har fortjent at komme videre. Vi må se hvem vi møder, men uanset hvad, så bliver det svært' afsluttede han.

.:FORSIDE:.