Valverde: "Vigtigt at komme tilbage på sporet"

Rune Stentoft - 15.04.18

Med sejren over Valencia har Barca nu rekorden for flest ubesejrede kampe i træk i den bedste spanske række alene, men det tillagde Ernesto Valverde ikke den store betydning. Det var vigtigere, at holdet kom tilbage på sporet med en sejr.

"Dette er ikke en uge til at tænke på rekorder. Vi giver det ikke så stor betydning. Det var mere vigtigt, at vi samlede os selv op efter en svær uge. For rekordernes vedkommende, er det normalt, at disse spillere bryder rekorder" sagde han efter kampen mod Valencia.

"Det er en fundamental sejr på mange måder. For det første er jeg glad for de tre point. Vi skulle bruge ti point for at vinde ligaen, men nu er det syv med kun 18 point at spille om" fortsatte han om betydningen af sejren.

"Jeg er også glad på grund af den uge vi har haft. Atmosfæren omkring klubben i denne uge har været en lille smule dyster og det havde vi brug for at stoppe. I den forstand skal jeg lykønske spillerne, for det er ikke nemt" sagde han videre.

Barca-træneren opfordrede også til at se frem mod resten af sæsonen, hvor der stadig er vigtige trofæer på spil. "Sensationen er, at vi har fejlet, og at vi har skuffet tilhængerne, men vi skal se fremad og ikke se bort fra hvad vi stadig kan opnå i denne sæon" afsluttede han.

.:FORSIDE:.