Valverde: 'Vi vandt og fik tre meget vigtige point'

FCBARCELONA.DK - 02.12.19

// Valverde // Atletico Madrid

Det var en meget tilfreds Barca-træner der holdt pressemøde efter 0-1 sejren over Atlético Madrid. Han fremhævede indsatsen fra Ter Stegen og Leo Messi og glædede sig over de tre vigtige point.

'Vi vandt og fik tre meget vigtige point. Det er en bane man har det svært på, men vi vandt og det er det vigtigste' indledte han.

'Vi forventede at Atlético ville lægge ud på den måde. De var stærke de første 20 minutter og var farlige på hver eneste angreb. Vi kom langsomt bedre med og kontrollerede mere og begge hold kom til klare chancer. Anden halvleg tilhørte mest os' sagde han om kampens forløb.

Ter Stegen havde et par afgørende redninger og det fik en kommentar. 'Der var to målmænd på banen der er i stand til at lave mirakler og de plejer begge at præstere flotte redninger' kom det fra Valverde.

Han blev bedt om sin vurdering af holdets indsats. 'Jeg kunne rigtig godt lide det. Man skal se kampene i en helhed. Vi havde det svært i starten og vi fik tre point. Nu vil jeg ikke tænke på det negative' svarede han.

Herefter var det Messis scoring der blev spurgt til. 'I enhver jævnbyrdig kamp mod en stærk modstander, er det altid en kæmpe fordel af have Leo' var svaret.

Piqué måtte udgå med smerter i det ene knæ efter en hård tackling og Valverde blev bedt om en status. 'Jeg tror han har det fint. Han kunne nok have fortsat, men det var bedst ikke at løbe en risiko' afsluttede han.