Valverde: 'Vi skal kunne klare os uden Messi'

FCBARCELONA.DK - 17.08.19

© Getty Images

Ernesto Valverde var ikke tilfreds med indsatsen mod Bilbao, da han udtalte sig efter kampen. Specielt første halvleg var han utilfreds med og han mente ikke man kunne give Messis fravær skylden for nederlaget.

Valverde blev spurgt om den turbulente sæsonstart med to lange rejser har skylden for nederlaget, men det afviste han.

'Det handler ikke om vores sæsonforberedelser, men om kampen. Vi spillede ikke godt i første halvleg, for vi stod for langt fra dem. Vi styrede ikke kampen, selvom vi havde de mest klare chancer. Vi skal være mere aggressive, hvis vi vil spille på modstanderens banehalvdel' sagde han.

'Vi dominerede i anden halvleg, men de stillede sig langt tilbage og så var det svært at skabe chancer. Vi manglede gennembrud og muligheder og da Aduriz kom på banen, scorede han et klassemål' fortsatte Valverde.

Han ville ikke give Messis fravær skylden for nederlaget. 'Vi er blevet vant til at Messi løser situationer, men vi skal kunne klare os når han ikke er med. Vi har før spillet gode kampe uden ham, men det umuligt ikke at savne ham, når vi er i modstandernes felt' udtalte han.

Suárez måtte udgå med en skade og Valverde blev spurgt hvor alvorligt det er. 'Han har nogle muskelproblemer og vi må vente til han bliver undersøgt' afsluttede han.

.:FORSIDE:.