Valverde: 'Vi skal holde fast i vores spillestil'

FCBARCELONA.DK - 21.07.19

Ved ankomsten til Tokyo tidligere i dag, blev Barca-delegationen budt velkommen ved en reception. Her tog træner Ernesto Valverde mikrofonen og det var næppe tilfældigt, at han omtalte holdets spillestil.

Valverde er blevet kraftigt kritiseret af mange Barca-fans for at spille for pragmatisk og for at gå på kompromis med den offensive og boldbesiddende spillestil der kendertenger Barcas måde at spille på.

Det ser ud til at han har lyttet til kritikken, for netop spillestilen blev fremhævet ved velkomstreceptionen i Tokyo i dag.

'Vi er Barca og vi skal altid vinde. Vi skal holde fast i den fastlagte spillestil, hvilket er vores mål her i Japan og sådan bliver det også gennem hele sæsonen. Det kræver vores tilhængere' kom det fra ham.

Herefter blev holdets tur til Japan kommenteret. 'Vi har mange fans her og vi ønsker at de er glade. Vi ønsker at vise er vi er tæt på vores japanske tilhængere, selvom afstanden er stor. Rakuten Cup er en god mulighed for os at komme hertil og for at teste holdet' sagde han.

Receptionen blev holdt kort efter ankomsten til Tokyo efter en 13 timers flyvetur, så det er flok trætte Barca-spillere der lige nu ligger og sover på Hotel Hilton i den japanske hovedstad.

.:FORSIDE:.