Valverde: "Vi skabte rigtig meget i angrebet"

FCBARCELONA.DK - 03.09.18

Det var en tilfreds Ernesto Valverde der udtalte sig efter 8-2 sejren over Huesca, hvor det især var anden halvleg han kunne lide. Han erkendte uden problemer, at kampen havde været en åben affære de første 45 minutter.

”Vi skabte rigtig meget i angrebet og scorede otte mål. Det var resultatet af vores spil og de chancer vi skabte. Huesca er et farligt hold der kan fange dig på kontra og de fik vendt kampen på hovedet med deres scoring” indledte han med at sige.

”Vi kom dog godt tilbage ved hjælp af tålmodighed og ved at presse dem tilbage i deres felt. Vi gik til pause med en åben kamp, men i anden halvleg var vi mere skarpe og fik afgjort opgøret” fortsatte han.

Trods de to mål til Huesca inden pausen, synes Valverde ikke at forsvaret gjorde det dårligt. ”Det er ikke fordi vi gav mange chancer væk, men de scorede på dem de fik. Ingen kan lide at komme bagud med 0-1, men modstanderne spiller også med” udtalte han.

”Vi er kun lige gået i gang. At ligge først på grund af en bedre målscore, har ikke den store betydning. Hold som Valencia eller Atlético de Madrid er sakket lidt bagud, men der er lang vej endnu” sagde han videre.

En VAR-kendelse betød at Suárez’ 3-1 mål hang i luften nogle minutter og det blev Valverde bedt om at kommentere. ”Vi må vænne os til, at fejre mål med forsinkelse. Fornemmelsen er, at det hele bliver mere retfærdigt” var svaret.

Valverde startede endnu en gang med de nye spillere på bænken og det blev han bedt om at forklare. ”Der kommer mange kampe og alle får deres muligheder. Om det var den stærkeste opstilling må jer udenfor vurdere” afsluttede han.

.:FORSIDE:.