Valverde: 'Vi overvejer at hente en angriber'

FCBARCELONA.DK - 12.01.19

Ernesto Valverde holdt lørdag pressemøde forud for søndagens kamp i ligaen på hjemmebane mod Eibar. Her bekræftede Barca-træneren, at man i øjeblikket overvejer at hente en central angriber til klubben denne vinter.

'Vi overvejer i øjeblikket om vi skal hente en 9'er i denne vinters transfervindue. Det er klart, at vi efter at have mistet Munir mangler en spiller i angrebet. Det samme er tilfældet med Rafinha, som vi kunne bruge på den offensive midtbane, for der løser vi det i øjeblikket med Aleña' sagde Valverde.

'Faktum er, at transfervinduet er åbent og så må vi se, om det lykkes at hente en angriber. Der er mange ting at tage hensyn til, som for eksempel økonomien og så må vi se. Normalt ville vi kunne bruge Abel Ruiz fra Barca B, men han er også skadet. Derudover har vi kun Mijica' fortsatte han.

'Jeg kan ikke udtale mig om hvilken slags angriber vi kigger efter. Det vigtige er, at han kan bidrage med noget til vores spil og at han hurtigt kan tilpasse sig. Hvis vi vælger at hente en spiller på samme måde som Murillo, så er det klart, at der ikke er tid til at tilpasse sig i lang tid'.

'Angående kampen i morgen, så venter der en svær kamp. Eibar har en meget klar identitet, som er sat af deres træner Mendilibar, som fungerer rigtig godt for dem. De kommer for at presse os højt og derfor er det meget afgørende, at vi ikke smider bolden væk. Vi skal modstå deres pres og så ellers udnytte den plads, som de efterlader bag sig'.

'Jeg er helt rolig med hensyn til Coutinho. I løbet af en sæson vil der altid være kampe, hvor spillere ikke er heldige. Coutinho har spillet en masse fantastiske kampe for os og jeg er sikker på, at der vil komme mange flere. Jeg fokuserer på de ting han gør godt, lige som jeg også har gjort med Dembélé og Vidal. Det handler ikke om, hvor vidt Coutinho og Dembélé kan spille på samme tid, for det kan de. Det skete både mod PSV og Inter'.

'Om Neymar kan jeg kun sige, at han er en verdensklasse spiller, men derudover taler jeg ikke om spillere fra andre klubber. Jeg kan garantere, at der ikke er nogen, som har ringet til mig angående Neymar. I løbet af året vil der altid opstå disse rygter, men faktum er, at han er PSG-spiller, og vi respekterer både Neymar og PSG. Lige som med Neymar gælder det samme for Morata, som der skrives om. Han er en god spiller, men spiller i en anden klub, som vi respekterer'.

'Om Messi kan jeg ikke sige andet end hvad jeg allerede har sagt så mange gange. At have scoret 399 mål i ligaen er spektakulært og er svært at fatte. Jeg tror ikke, at det nogensinde kommer til at ske igen'.

.:FORSIDE:.