Valverde: "Vi manglede at få gang i spillet"

FCBARCELONA.DK - 19.08.18

Trods en 3-0 sejr over Alavés, var Ernesto Valverde ikke 100% tilfreds med sit hold efter kampen. Han hæftede sig ved, at det tog lang tid at komme i gang med scoringen.

"Vi manglede at få gang i spillet, men det var svært når de stod så tæt sammen og spillede ud fra en defensiv taktik. Vi skal dog huske på at vi er i august og at vi langsomt skal blive bedre" indledte han med at sige.

Valverde var meget aktiv ude på bænken og han blev spurgt til årsagen. "Man er aldrig rolig ude på bænken. Der er nerver på og med et ønske om at gøre holdet bedre. Vi havde det rigtig svært, for de stod langt tilbage, med linjerne meget tæt sammen" svarede han.

Ingen at de fire nye i truppen var med fra start og det blev Valverde bedt om at forklare. "Det er normalt, at de nye langsomt spilles ind på holdet, men det er vigtigt at have en trup med spillere, der kan hjælpe til" sagde han.

Barca-træneren blev bedt om et kommentar til Messis scoring på frispark, hvor bolden blev sendt under muren. "Han lavede også et på samme måde mod Girona. Leo overrasker dig altid. Det er ikke en normal afslutning, men Messi plejer at forsøge sig. Det frispark han havde på overliggeren var også utroligt" udtalte han.

Coutinho startede ude, men kom ind og scorede til 2-0. Valverde blev spurgt, hvorfor braslianeren ikke var med fra start. "Vi ønsker ikke at overbelaste de spillere der er vendt sent tilbage. Vi frygtede, at han ikke var klar til anstrengelsen, men vi havde brug for en skudfarlig spiller og her tænkte jeg på Coutinho" afsluttede Barca-træneren.

.:FORSIDE:.