Valverde: "Vi har længe tænkt på Chelsea"

FCBARCELONA.DK - 19.02.18

Ernesto Valverde har holdt pressemøde i London som optakt til tirsdagens opgør mod Chelsea. Her lagde han ikke skjul på, at det er en kamp som længe har fyldt hans tanker.

"Det er en kamp der har fyldt meget for os. Vi har tænkt på den længe og vores mål er at komme videre i turneringen, men vi ved hvor svær en modstander Chelsea er" indledte han.

Chelsea synes at være ude af mesterskabskampen i England og Valverde blev spugrt, om det ikke gør dem ekstra farlige. "Det vil altid være et dårligt tidspunkt at møde Chelsea på. Starten på året har ikke været så god for dem, men de er kommet tilbage i de seneste kampe. De har afgørende spillere som Hazard, Morata, Pedro..." svarede han.

I efterårets gruppespil havde Barca svært ved at score på udebane og det er noget Valverde har vendt med sine spillere. "Vi har talt om vores erfaringer fra sidste år. Vi havde ret dårlige resultater på udebane, hvilket bekræfter de øvrige holds niveau. Vi håber ikke det bliver på samme måde i år. Det er svært at score på udebane, men det betyder ikke, at vi ikke gør det i morgen" fortsatte han.

Valverde blev spurgt, hvordan han vil gribe kampen an. "Chelsea har en meget klar måde at spille på og det er noget vi er opmærksomme på, ligesom de er opmærksomme på den måde vi spiller på. Man er altid nødsaget til at tilpasse sig i et vist omfang" sagde han.

Chelseas træner Antonio Conte har været stærkt kritiseret i denne sæson, men det forstår Valverde ikke. "Han er en af verdens bedste trænere, med et fantastisk CV. Alle hans spillere ved hvad de skal gøre i hver eneste situation. Det er en stor udfordring for mig at møde ham" kom det fra ham.

Til sidst blev Barca-træneren spurgt, om Dembélé starter inde. "Han er klar til at spille. Alle spekulerer i, hvem der spiller og hvem der ikke gør det" afsluttede han.

.:FORSIDE:.