Valverde: 'Vi har ingen frygt, kun et stort håb'

FCBARCELONA.DK - 15.04.19

© Getty Images

Presselokalet i Ciutat Esportiva var fyldt godt op, da Ernesto Valverde her til eftermiddag holdt pressemøde op til kampen i morgen mod Manchester United. Her var der ingen tvivl om, hvor meget kampen betyder for alle.

'Vi har ingen frygt, kun et stort håb. Vi vil gøre alt for at komme videre, vel vidende, at vi møder en rigtig god modstander. Vi vil meget gerne til semifinalen' kom det fra Valverde.

Her er hvad han ellers kommenterede:

Messis tilstand op til kampen, efter et slag i ansigtet i første kamp i onsdags:
'Han har det godt og er kommet sig 100% over slaget. Det var han allerede efter et par dage. Han er helt klar til i morgen'.

Forventninger til United:
'Som reference kan vi se, hvad de har præsteret i Champions League. De har vundet tre ud af fire udekampe, nogle af dem i de sidste minutter, så det skal vi være opmærksomme på. Begge hold vil forsøge at spille som de plejer og få bolden væk fra egen banehalvdel'.

Føringen på 0-1 fra første kamp:
'Det resultat er ikke afgørende, på nogen måde. Vi skal spille vores eget spil og ikke spekulere på målscoren. Selvfølgelig vil vi forsøge at undgå at de scorer og så selv score. Det er vigtigt at vi får scoret, for det vil være absurd at tænke på forspringet fra første kamp'.

Starter Dembélé inde?
'Det er en mulighed. Det kan være han starter inde og det kan være han ikke gør. Forleden spillede han en time, som det var planen. Han er klar til at spille med, men jeg ved ikke med 90 minutter, efter fire uger uden at spille'.

Tilskuernes betydning på Camp Nou:
'Det er en vigtig kamp både for dem og vores klub, for vi har store forhåbninger i denne turnering og vi er tæt på semifinalen. Jeg er sikker på de kommer og bakker os op og vi vil forsøge at få dem med ved hjælp af vores spil'.

Taktikken til kampen:
'Vi skal først og fremmest fokusere på, hvad der er godt for os selv. Vi kender Manchesters styrke og vi er klar over, at det ikke må blive en kamp, hvor de får mange chancer. Det handler om ikke at give dem plads. Hvis de får plads til at løbe på, er de stærke'.

.:FORSIDE:.