Valverde: "Vi gør det bedste vi kan"

FCBARCELONA.DK - 06.12.17

Ernesto Valverde var godt tilfreds med sine spillere, da han udtalte sig til pressen efter 2-0 sejren over Sporting CP. Han erkendte dog samtidig, at spillet ikke havde fungeret gennem hele kampen.

”Vores idé er altid at dominere spillet og skabe chancer samtidig med, at de andre ikke kommer til afslutninger. Vi gør det bedste vi kan og nogle gange lykkes det og andre ikke” kom det fra Barca-træneren.

Han blev ikke overrasket over, Sporting lagde meget defensivt ud, selvom de havde brug for en sejr. ”De var tvunget til at vinde, men de ville lade tiden gå og så tage større risici i anden halvleg. Her havde Cillessen en fantastisk redning, men derefter havde vi også vores chancer” fortsatte han.

Messi kom på banen efter en times spil og Valverde blev spurgt, hvad argentineren betyder for Barcas spil. ”Man tror altid, at alting kommer til at gå bedre med ham på banen. Vi ved, at Messi skaber meget af vores angrebsspil, både som afslutter, men også som organisator. Der er ingen der kan lægge de pasninger som han ser” svarede han.

Busquets blev sat til at spille i det centrale forsvar og det blev Valverde bedt om at forklare.
”Det er en af de løsninger som vi kan bruge. I dag ønskede jeg ikke at have begge vores centrale forsvarsspillere med i hele kampen. Når det er nødvendigt, kan Busquets spille der” sagde han.

Vermaelen spillede sin fjerde kamp i træk for Barca og her var der ros fra træneren. ”Jeg synes han gør det godt. Han kæmper godt og er stærk i nærkampene. Han er også god til at føre bolden frem. Han har reageret når han har spillet” kom det fra ham.

Til sidst blev Valverde spurgt, hvem han helst vil trække i Champions League ottendedelsfinale. ”Vi kan ikke vide hvad der sker i lodtrækningen og vi accepterer enhver modstander der måtte komme. I Copa del Rey har vi trukket Celta, der er en svær modstander” afsluttede han. 

.:FORSIDE:.