Valverde: 'Vi forventer meget af de tre nye'

FCBARCELONA.DK - 17.07.19

Ernesto Valverde har givet sit første interview denne sæson. Det sker i en snak med Barca TV, hvor Barca-træneren kommenterer de tre nytilkomne spillere og ser frem mod sæsonens målsætninger.

'Vi er glade for at komme i gang og som hver sæson, har vi store udfordringer foran os. Vi kender kravene her, hvor man vil vinde det hele. Vi ser frem til, at kunne gøre tilhængerne glade. Målet er at vinde alle kampe gennem vores egen spillestil. Det kan ikke være anderledes i Barca, hvor vi vil  forsøge at vinde alle turneringer vi deltager i' indleder han.

'Spillerne er vendt fint tilbage og er ved at komme op i tempo. De er meget engageret. Denne sæson er lidt anderledes, fordi vi ikke har lang tid inden vi skal til Japan' siger han videre.

'Det er nogle gode forstærkninger og vi forventer selvfølgelig meget af dem. De skaber forhåbninger hos tilhængerne og vi skal hurtigt have dem til at falde til på holdet' udtaler han om købene af De Jong, Griezmann og Neto.

Om Frenkie de Jong siger han følgende: 'Han havde en rigtg flot sæson og vi håber han skaber noget nyt på vores midtbane. Derudover er han også et projekt for fremtiden. Han har mange år foran sig og vi ved, at passer fint til den måde vi spiller på'.

Antoine Griezmann får denne kommentar: 'Han er mere erfaren end De Jong og kender ligaen. Han er hurtig og finder den afgørende plads på de sidste meter. Han er stadig ung, men vi forventer han hurtigt præsterer på højeste niveau'.

Til sidst får Neto er par ord fra sin træner. 'Han er også erfaren og sikker i målet. Han er et godt supplement til Marc (Ter Stegen, red.)' afslutter Valverde.

.:FORSIDE:.