Valverde: 'Vi er glade for at være videre'

FCBARCELONA.DK - 06.12.18

Træner Ernesto Valverde var godt tilfreds med sit hold efter 4-1 sejren over Cultural Leonesa. Han glædede sig over at reserverne spillede en god kamp og der var speciel ros til 19-årige Riqui Puig.

'Det var en kamp hvor dem der ikke har spillet så meget kom i atktion, blandet med spillere fra B-holdet. Der kommer ekstra fokus på dem ved sådanne lejligheder' indledte han.

'Vi vidste fra første kamp, at der var et godt og intenst hold. Vi skulle præstere på toppen for at matche dem. De begyndte højt på banen, men da vi kom forbi den forreste og linje og fandt Aleñá, kunne vi bedre angribe' sagde Valverde videre.

'Vores modstander gav ikke op selvom det stod 3-0. Det blev en flot kamp for tilskuerne og der var en god stemning på stadion. Vi er glade for at være videre' fortsatte Barca-træneren.

Riqui Puig debuterede og lagde samtidig op til 4-1 målet og det blev Valverde bedt om at kommentere. 'Han spiller med frækhed og gemmer sig ikke. Han ønsker at have bolden og er god både i angrebet og defensivt. Han har en stor fremtid foran sig og dette var kun det første lille skridt. Vi er meget tilfredse med ham, men vi skal være tålmodige' var svaret.

Til sidst så Valverde frem mod lørdagens lokalopgør mod Espanyol. 'Det bliver lige så intenst på lørdag eller mere. Der er et lokalderbi, hvor der står mere end tre point på spil, fordi der er mange følelser i disse opgør' afsluttede han.

.:FORSIDE:.