Valverde valgte at lade Messi stå over igen

FCBARCELONA.DK - 14.11.17

Selvom Messi har været tilbage i Barcelona siden lørdag aften, har man ikke set ham til træningen de to seneste dage. Det er tydeligt, at Ernesto Valverde passer rigtig godt på holdert klart største profil.

Messi holdt sin tredje fridag i træk, efter at han lørdag returnerede i privatfly fra Rusland, hvor Argentina besejrede VM værterne med 0-1. Landstræner Jorge Sampaoli valgte at se bort holdets anfører i træningskampen mod Nigeria, et opgør som Maschetaro er udtaget til.

Der var spekuleret i, at Messi ville træne med fra mandag, sammen med de få tilbageblevne spillere, men det skete ikke, og heller ikke ved tirsdagens træning var der spor af argentineren.

Der venter Barca et hæsblæsende program fra på lørdag og resten af året. Det er helt sikkert årsagen til, at Valverde har ladet Messi tage et par tiltrængte fridage fra fodbold.

Det var således udelukkende Aleix Vidal, Paco Alcácer, Denis Suárez, Deulofeu, Turan og Luis Suárez der trænede med i dag, denne gang sammen med B-holdets Aleñá, Arnaiz, Ortolá og Varo.

Man kunne se såvel Sergi Roberto som André Gomes træne for sig selv og det varer næppe længe, før de bliver meldt klar.

Se her en video fra dagens træning:

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

 

.:FORSIDE:.