Valverde: 'Sevilla er meget stærke på hjemmebane'

FCBARCELONA.DK - 22.01.19

Ernesto Valverde har holdt pressemøde op til pokalkvartfinalen mod Sevilla i morgen. Her advarede han om andaluisernes styrke, ikke mindst på egen bane. Han kommenterede også ankomsten af Boateng.

'Vi hæfter os ved, at de er meget stærke på hjemmebane og utrolig solide i knock-out turneringerne. Det har de bevist de seneste år i Europa League og Copa del Rey. Den er en turneringstype de er rigtig gode til' indledte Barca-træneren.

Om ankomsten af Boateng sagde han: 'Det er en spiller der ved hvad der kræves. Han kender ligaen og er klar over hvilken rolle han skal udfylde. Han var disponibel og lå indenfor de muligheder vi havde. Han er indlysende anderledes end Munir, og havde Munir stadig været her, ville Boateng ikke være det'.

Valverde blev spurgt, om Boateng er hans eget foretrukne valg. 'Når man leder efter en spiller, er der altid flere alternativer, men Boateng opfylder det som vi er på udkig efter. Jeg har været med i hele forløbet' var svaret.

'Boateng kommer for at spille og score mål, så lige nu kan vi kun være glade. Han spillede en flot sæson i Las Palmas og han kender til ligaen' fortsatte han.

Denis Suárez rygtes væk fra klubben og det blev Valverde bedre om at kommentere. 'Det er muligt at Denis forlader os, men med den information jeg har nu, ved jeg ikke om han afslutter sæsonen med os' sagde han.

Også Malcoms situation blev vendt. 'Man kan intet sikkert sige inden den 31. januar, men vi skal ikke af med alle vores spillere. Malcom skal kæmpe for mere spilletid og vi har store forventninger til ham på grund af hans kvaliteter, men vi kan ikke spille med 14 mand' kom det fra Valverde.

.:FORSIDE:.