Valverde: "Selvfølgelig vil jeg undgå Real Madrid"

FCBARCELONA.DK - 12.01.18

Ernesto Valverde havde god grund til at være tilfreds efter torsdagens pokalkamp mod Celta de Vigo, hvor Barca spillede sig videre til kvartfinalen med en sejr på 5-0. Han indrømmede også, at han gerne vil undgå Real Madrid.

"I dag gik vi på banen med en utrolig koncentration og en meget klar ide om hvordan vi skulle spille. Vi spillede os straks til mange chancer og havde i første halvleg en stor effektivitet foran mål. Vi vidste, at Celta kunne gøre det vanskeligt for os, men vores første halvleg var fantastisk" sagde Valverde.

"I fortæller mig, at vi nu ikke har tabt i 28 kampe i træk og det er selvfølgelig en god nyhed. Faktum er dog, at jeg aldrig ser mig tilbage, men kun kigger fremad. Nu venter der to svære udekampe i ligaen og så to svære kvartfinaler i Copa del Rey. Vi må ikke slappe af".

"Hvem jeg vil undgå i kvartfinalen? Selvfølgelig vil jeg gerne undgå Real Madrid, men det bør jeg nok ikke sige højt, for så er det nok dem vi ender med at trække".

"Jeg er glad for, at vi har hentet Yerry Mina til klubben. Barca har fulgt ham i lang tid. Han er ung, er ikke bange og vi tror, at der venter ham en stor fremtid. Nu skal vi se, hvordan han falder til i europæisk fodbold, for det kan godt tage noget tid".

Valverde blev også spurgt til udskiftningen af Piqué ved pausen og til Dembélé, som tog sig til låret i slutningen af kampen. "Piqué blev taget ud fordi, at han følte en smule irritation. Det er ikke noget alvorligt. Med Dembélé er der heller ikke tale om noget af betydning" sagde han til slut.

.:FORSIDE:.