Valverde: "Real Sociedad er en farlig modstander"

FCBARCELONA.DK - 14.09.18

Ernesto Valverde har holdt pressemøde op til kampen i morgen eftermiddag mod Real Sociedad. Her så han frem mod en svær opgave og lagde op til, at der vil ske ændringer på holdet.

"De har hentet gode resultater og da de tabte deres seneste kamp, skete det i sidste minut. Real Sociedad har et godt hold og historien viser, at det er en svær kamp for os. Det er rigtigt de har mistet nogle spillere og er hæmmet af skader, men de vil altid være en farlig modstander" indledte Barcas træner.

"Vi ved at vi ligaen, specielt når vi spiller på udebane, vil blive sat under et hårdt pres. Det er ikke det samme at spille ude som hjemme. Vi får brug for en god start på kampen og ikke som vi så forleden mod Huesca, der scorede efter to minutter" fortsatte han.

Lørdagens kamp er den første på det nye Anoeta og det tror Valverde, kan få betydning. "Vi er klar over, at omgivelserne har ændret sig. Nu er der ikke længere nogen atletikbane, så tilskuerne kommer tættere på og vil lægge et større pres" sagde han.

Han blev spurgt, om der sker rotationer i startopstillingen. "Vi skal spille hver tredje dag og der er spillere der har spillet landskampe og som har lidt småproblemer, så det er muligt der sker ændringer" var hans svar.

Messi, Piqué og Alba har ikke spillet landskampe og Valverde blev spurgt, om det er en fordel for holdet. "At der er spillere der ikke har oplevet denne belastning, er noget man skal tage i betragtning. De har undgået de lange rejser og det er en fordel for os. Jo friskere du er, jo bedre" kom det fra ham.

Der venter Barca mange kampe de kommende uger og fik Valverde til annoncere ændringer. "Vi får brug for mere end elleve spillere for at se disse kampe i møde. I den kommende uge skal vi spille tre kampe på seks dage. Det bliver behov for rotationer for at undgå skader og for at være friske" udtalte han.

Jordi Alba er eneste venstre back i truppen og Valverde blev bedt om at forklare, hvem der kan aflaste ham i det stramme program. "Vi må se. Der er flere muligheder. Vi kan bruge Miranda, Vermaelen og Sergi Roberto. Vi kan også spille med et forsvar på tre mand. Vi skal nok finde på noget" sagde han.

Carles Aleñá er ikke udtaget til kampen og Valverde blev spurgt, om det er fordi han spille for B-holdet i stedet. "Det er muligt, at han spiller for dem på søndag. Ideen er, at han hjælper B-holdet i de kommende kampe, men det er ikke meningen, at det skal ske særligt ofte. Når disse kampe er spillet, bliver han 100% tilknyttet førsteholdet. Hvis han ikke bliver udtaget, spiller han heller ikke for B-holdet" afsluttede han.

.:FORSIDE:.