fbpx
Annonce

Valverde: 'Napoli er et farligt hold at spille mod'

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.12.19

// Valverde // Napoli

Tidligere i dag blev Barca og Napoli parret i Champions League ottendedelsfinalen og nu har Ernesto Valverde været og kommmetere lodtrækningen. Han glæder sig til kampene, men ved det bliver svær

Barca møder Napoli i ottendedelsfinalerne i Champions League og det tager Valverde ikke nemt på. 'Napoli er et farligt hold at spille mod. Det kan godt være det ikke kører så godt for dem i øjeblikket, men det er en hård lodtrækning' indledte han til Barca TV.

På Napolis hjemmebane San Paolo er fansene meget passionerede og det ser Barca-træneren frem til. 'Der bliver en god atmosfære på Napolis stadion og de har gode spillere i angrebet som Mertens og Insigne. Det så vi da vi spillede mod dem i USA i forsæsonen. De viste kvalitet og at de spiller god fodbold' sagde han.

Valverde talte videre om den stemning Barca kan forvente i Napoli. 'Atmosfæren i Napoli bliver hidsig, hvor deres fans hele tiden vil være efter os. Det er vi vant til og det bliver en god oplevelse, at opleve alt det der kommer til at ske omkring kampen i Napoli' afsluttede Barca-træneren.

.:FORSIDE:.