Valverde: 'Messi er afgørende og utrolig'

FCBARCELONA.DK - 23.02.19

© Getty Images

Ernesto Valverde var helt naturligt godt tilfreds, da han udtalte sig efter 4-2 sejren over Sevilla. Lige så naturligt var det, at han endnu en gang skamroste Messi. Læs her hvad Barca-træneren sagde.

Messis hatrrick var det første Valverde blev bedt om at kommentere. 'Det var tre fantastiske nyheder og en halv mere på grund af hans oplæg. Han er afgørende og utrolig. Alle hold har afgørende spillere, men vi har verdens bedste, ikke bare når det gælder mål, men også for at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt' kom det fra ham.

Helt usædvanligt foretog Valverde en dobbelt udskiftning i pausen og det blev han bedt om at forklare. 'Vi var bagud, så der skulle ske noget. Selvom vi dominerede spillet snød det lidt, for de var farlige på kontra. Vi havde fornemmelsen af, at vi måtte ændre på noget, for at få ændret kampen. Du kan både vinde og tabe når du gør det' svarede han.

'Vi er alle meget trætte, spillerne for at løbe og os andre for at lide. Det er en svær bane at spille på. Vi var tæt på deres felt, men skabte ingenting. Der var ting der ikke lykkedes for os, men vi var i stand til at få vendt kampen' fortsatte han.

'Det er sådan en kamp der styrker dig meget. Det giver selvtillid til holdet og det betyder meget. Andre hold har det også svært her' afsluttede han.

.:FORSIDE:.