fbpx
Annonce

Valverde: 'Med Messi er alt muligt'

FCBARCELONA.DK - 10.11.19

© Getty Images
// Valverde // Celta

Ernesto Valverde glædede over sejren, da han i går aftes udtalte sig til pressen efter 4-1 sejren over Celta Vigo. Her var der naturligvis også stor ros til Messi efter hans indsats i kampen.

'Det er godt at vinde efter at have tabt, specielt når det gælder et hold som vores. Forleden oplevede vi et smerteligt nederlag og derfor havde vi brug for sejren i dag' indledte han.

Her er hvad Valverde ellers kommenterede:

Kampens forløb:
Vi havde det meget svært i første halvleg på grund af deres høje pres, der gjorde det svært at komme frem og vi fik ingen rytme i spilllet'.

'Vi ville gerne have haft at kampen var lidt mere levende, men måske på grund af deres positioner, skabte vi ikke meget på deres banehalvdel. Jeg synes dog at vi blev bedre som kampen skred frem'.

Messis frisparksmål:
'Med Leo er alt muligt. Det er en facet han behersker til perfektion. Ved disse aktioner vil modstanderne forsøge at undgå at lave frispark på kanten af feltet. Hvis de gør det, vil vi forsøge at udnytte det'

Messis betydning for holdet:
'Udover at skabe mål, er Messi også meget engageret i spillet. Når han ser at det ikke flyder for holdet af en eller anden årsag, tager han ansvar og går tilbage og tager bolden. Han læser kampen perfekt'.

Griezmanns problemer med spillet:
'Vi er altid tålmodige, med Griezmann og med de andre. Vi har andre muligheder og dem bruger vi og der er mange kampe. Vi skal bakke vores spillere op, både når de er gode og når de er mindre gode. Under alle omstændigheder arbejder han godt'.

.:FORSIDE:.