Valverde: 'Man vinder mesterskabet på udebane'

FCBARCELONA.DK - 20.09.19

I morgen aften møder Barca Granada på udebane og i den anledning holdt Ernesto Valverde pressemøde her til aften. Her understregede han vigtigheden af, at holdet begynder at vinde på fremmed græs.

'Vi har ikke fået de resultater vi har ønsket og vi har haft det svært. Alt det vi gør godt på hjemmebane, skal vi også gøre ude, for det er her man vinder mesterskabet' indledte Barcas træner.

'Vi er ikke så effektive i boldbesiddelsen. Vi har  bolden mest, men kommer ikke til afslutninger. Det er sket for os før. Vi skal være mere afgørende og skarpe. Det er vi tvunget til, men vi har haft det svært' fortsatte han.

Her er hvad Valverde ellers kommenterede:

Granadas gode sæsonstart:
'De har haft en flot sæsonstart og man kan se, at de er tændte. Oprykkere er altid farligst i starten af sæsonen. Vi har ikke vundet de to seneste gange vi besøgte dem, men det ønsker vi at gøre nu'.

Kommer der pauser til Messi hen over sæsonen?
'Det er en lang og hård sæson. Sidste sæson var der også kampe hvor han sad udenfor og det vil også ske i denne sæson'.

Indtrykket af Messi mod Dortmund?
'Han havde ikke fysikken til en så hård kamp, men han gjorde det godt. Vi håber han finder formen ved at spille kampe. Han har det fint'.

Påvirker det planlægningen, at Messi er klar?
'Selvfølgelig vil det påvirke os. Vi skal tilpasse vores måde at spille på ud fra de spillere vi har til rådighed'.

Med Messi tilbage, hvor skal Griezmann spille?
'Han kan spille flere positioner. Han arbejder godt og spiller godt sammen med midtbanen. Det er en af hans kvaliteter'.

Får Junior Firpo chancen når Alba er skadet?
'Han har haft brug for tid til at falde til, men har gjort det godt. I morgen er en god mulighed for ham'.

Hvad er status omkring Dembélé?
'Han har ikke trænet fuldt med truppen endnu, men det håber vi han gør i dag. Vi forlanger ikke mere af ham end af andre. Han skal gå efter at spille og ikke lade andre tage pladsen fra ham'.

.:FORSIDE:.