Valverde må tage de tvivlsomme med til Eibar

FCBARCELONA.DK - 17.10.19

© Getty Images

Med fremrykningen af afrejsen til Eibar til i dag, vælger Ernesto Valverde med stor sandsynlighed at tage afsted med en trup på mere end 18 spillere. Et par spillere er tvivlsomme og først fredag afgøres det, om de kan spille.

Efter træningen senere i eftermiddag sætter Ernesto Valverde navne på den trup han senere i aften tager med til Baskerlandet til lørdagens kamp mod Eibar. Situationen i Catalonien gør, at han har fremrykket afrejsen med et døgn.

Tre spillere kæmper lige nu med at få klarmeldingen fra klubbens læger, nemlig Samuel Umtiti, Carles Pérez og Junior Firpo. De trænede alle med i går, men det er endnu for tidligt at sige, om de bliver meldt klar til at spille.

Under normale omstændigheder ville det først være fredag at truppen skulle udtages, men nu har Valverde altså en dag mindre at vurdere de tvivlsomme spillere i. Derfor er det sandsynligt, at de alle tager med på turen i aften og træner med fredag på en endnu ikke kendt bane i Baskerlandet. Først herefter vurderer lægerne, hvem der kan spille.

Sikkert er det at Gerard Piqué og Ousmane Dembélé bliver hjemme i Barcelona, for de har begge karantæne.

.:FORSIDE:.