Valverde: 'Lyon er en farlig modstander'

FCBARCELONA.DK - 18.12.18

Der var tilfredshed i den catalanske presse og blandt tilhængerne, da Barca i går trak Olympique Lyon i Champions League. Træner Ernesto Valverde tager dog ingenting for givet.

'Vi trak Olympique Lyon, et hold der kæmpede med City om førstepladsen i deres gruppe til sidste runde og de vandt på deres bane. De har et godt kontraangreb, men vi skal indhente flere informationer om dem' kommer det fra Valverde i en snak med Barca TV.

'De lagde stærkt ud i turneringen med sejren på Citys bane og vi ved, at uanset hvem vi møder, så bliver det svært, men vi har grund til at tro på os selv. Nu har vi små to måneder til at forberede os' siger han videre.

'Nu kan vi koncentrere os om ligaen, hvor vi lige skal løfte os en smule. Den kommende tid kan vi kigge nærmere på vores modstander, så vi er klar til kampen' fortsætter han.

'Det er specielt når de får plads, at Lyon er et farligt hold. De angriber godt og hurtigt. Det skal vi passe på, men vi har endnu ikke studeret dem nærmere. Det er mere et generelt indtryk' afslutter Barca-træneren.

.:FORSIDE:.