Valverde: 'Kampen mod Eibar er god for os'

FCBARCELONA.DK - 18.05.19

Ernesto Valverde har holdt pressemøde op til kampen i morgen mod Eibar. Her lagde han ikke skjul på, at han vil bruge de samme spillere som skal i aktion i pokalfinalen om en uge

'Eibar har ikke noget at spille for, men de spiller altid med en høj intensitet. Det er kun godt for os, så vi holder os i gang til pokalfinalen. Det er en god kamp for os, for de lader os ikke slappe af. Vi bruger kampen til at forberede os til pokalfinalen' indledte Valverde.

'Det handler om at holde os i gang. Vi ønsker ikke at nå til pokalfinalen uden at være i form. Tanken er, at dem der skal spille i pokalfinalen, spiller i morgen' fortsatte han.

Her er hvad Valverde ellers kommenterede:

Kritikken af Valverde:
'Det har vi allerede talt om, Vi ved at kritikken er kraftig når man taber en kamp, men derefter aftager det når den næste kommer kamp. Vi skal tænke på det der venter og ikke det der er sket'.

Hvor skal Griezmann spille, hvis han kommer til Barca?
'Han er en god spiller. Det har jeg altid sagt. Hvis han i sidste ende kommer til Barcelona må vi se hvad vi gør, men lige nu er det gætterier'.

Hvor mange spillere skiftes ud til næste sæson?
'Jeg ved ikke hvor mange forstærkninger der kommer. Det er noget klubben håndterer. Vi skal tænke os godt om ud fra de kvaliteter vi allerede har'.

Samlet vurdering af sæsonen:
'Det har været en rigtig god sæson. Det er en kendsgerning, men det påvirker os meget hvordan vi røg ud af Champions League. Vi har vundet supercuppen, vi vandt ligaen flere runder før den var færdig og nu kan vi vinde pokalen'.

Messis humør:
'Han har det fint og han får det bedre hver dag. Når man ryger ud af en turnering, har man selvfølgelig nogle svære dage, men holdet er ved at finde sig selv og har lyst til at spille pokalfinalen'.

.:FORSIDE:.