Valverde: 'Kampen i dag var utrolig vigtig'

FCBARCELONA.DK - 21.04.19

© Getty Images

Efter 2-1 sejren over Real Sociedad understregede Ernesto Valverde, hvor vigtigt det var at holdet vandt. Samtidig huskede han på, at mesterskabet endnu ikke er afgjort og man ikke skal tage noget for givet.

'Kampen i dag var utrolig vigtig for os. Vi manglede ni point for at blive mestre, men det er sværere at vinde kampene end folk tror. Jeg kan godt forstå at folk siger vi allerede er mestre, men det er vi ikke. Vi skal også vinde den næste kamp og sådan skal vi blive ved, til det er afgjort. Intet er afgjort endnu og det vil som altid blive svært' indledte han.

Barca havde svært ved at få spillet til at køre og det havde Valverde en forklaring på. 'Alle har det svært efter kampe i Champions League, også de andre hold i Europa. Når man spiller kampe som dem mod Manchester, der får al opmærksomheden, skal du derefter kunne sætte dig op til endnu en kamp, der også er afgørende' sagde han videre.

'Vi var ikke helt trygge ved kampen, for de spillede godt. De forsøgte at spille op bagfra og vi havde svært ved at komme fremad. Vi manglede skarphed og var ikke friske. Det gik bedre i anden halvleg, men deres scoring fik dem tilbage. Heldigvis kom scoringen fra Alba. Derfra forsvarede vi os som vi kunne, for de pressede os meget' afsluttede Barca-træneren.

.:FORSIDE:.