Valverde: 'Jeg føler ikke mit job er i fare'

FCBARCELONA.DK - 24.05.19

Ernesto Valverde mødte pressen her til aften som optakt til lørdagens pokalfinale mod Valencia. Her forsikrede han om, at han ikke frygter en fyring selvom holdet skulle tabe finalen.

Det var et meget direkte spørgsmål der blev stillet til Valverde, da han blev spurgt om han føler han kan blive fyret efter pokalfinalen. 'Det føler jeg ikke. Jeg tænker kun på at vinde. Som træner er man altid udsat og vi er klar over, at det er en del af spillet. Det er ikke kun mig det sker for. Madrid har skiftet træner to gange. Alle hold har svære perioder' svarede han.

'Klubben har altid respekteret mit arbejde, så jeg har absolut intet at klage over. Jeg er meget tilfreds' fortsatte han om sin situation.

Her er hvad han ellers kommenterede:

Værdien af en pokaltriumf:
'Vi tillægger det stor værdi, at vi har muligheden for at vinde el doblete og give klubben endnu et trofæ. Det er derfor vi er her. Vejen hertil har ikke være let'.

'Det er en fantastisk mulighed rent personligt, men for mig betyder det mere hvad det vil betyde, efter en markant nedtur. Det vil være godt at kunne tage på ferie og vinde det samme som sidste sæson. Det handler om at bevare motivationen for at vinde. Det lyder let, men det er det ikke'.

En vurdering af Valencia:
'Det bliver svært, for vi møder en modstander der er i glimrende form. Begge kampe vi har spillet mod dem, er endt uafgjort. Nu må vi se, hvem der får lavet om på den tendens'.

Spillernes humør efter skuffelsen mod Liverpool:
'Det vil altid være svært, når man oplever sådan en nedtur, men man må tage tingene som de kommer. Vi har spillet to kampe siden Anfield og nu står vi med muligheden for at vinde en titel. Vi vil give alt for at vinde endnu en titel'.

Kan Semedo spille efter hjernerystelsen mod Eibar?
'Når det gælder Nelsons skade, er der en protokol der skal følges, men det mener også vi har gjort. Han træner med i dag og jeg tror ikke der vil være problemer'.

Arthurs situation:
'Jeg talte med Arthur i går og det ser ud til, at det går bedre, men hvis det er som det seneste måned, spiller han ikke. Jeg tager ikke en spiller med, der kun kan yde 50%. Han så godt ud i går og i dag skal vi vurdere ham. Jeg tror han kan spille'.

Bliver Philppe Coutinho klar:
'Vi er lidt i tvivl med Philippe, men vi håber han kan være med'.

Bliver det Cillessens sidste kamp for Barca?
'Det aner jeg ikke. Det har jeg oplysningerne om til at kunne mene noget om'.

.:FORSIDE:.