fbpx
Annonce

Valverde: 'Jeg er den ansvarlige når vi taber'

FCBARCELONA.DK - 04.11.19

// Levante // Slavia Prag

Ernesto Valverde holdt mandag eftermiddag pressemøde forud for tirsdagens hjemmekamp i Champions League mod Slavia Prag. Pressemødet kom dog uden overraskelse mest til at handle om nederlaget til Levante.

Læs Valverdes udtalelser herunder:

Slavia Prag:
'Det kommer til at blive en kamp, som ligner kampen i Prag. De spiller på den samme måde uanset om de er hjemme eller ude, og jeg tror, at det samme bliver tilfældet i morgen. De vil helt sikkert forsøge at skade os ved at løbe en masse og komme frem til mange chancer mod os'.

Krise i Barca?
'Jeg forsøger altid at finde vores fejl og mangler, når vi taber kampe. Det er rigtigt, at vi startede sæsonen meget dårligt på udebane, men herefter vandt vi tre kampe i træk. Forleden mod Levante havde vi kampen under kontrol og var foran, indtil de scorede tre hurtige mål. Jeg mener ikke, at årsagen er det psykologiske - det aspekt har jeg ikke med i min betragtning'.

Hvem bærer ansvarer?:
'Det er altid trænerens ansvar, når man taber kampe. Vi ved alle hvordan spillet fungerer. Blikket vil altid blive rettet på træneren, når resultaterne ikke er der. Og jeg tager det fulde ansvar'.

Taktik:
'Vi skal være bedre til at skabe chancer. Vi skal angribe med flere spillere på samme tid og placere flere spillere i modstanderens felt. I denne sæson har vi haft svært ved at slå den afgørende aflevering, som vil kunne bryde igennem modstanderens forsvar. Jeg er dog sikker på, at vi kan finde en løsning'.

Skadet Suárez:
'Der er ikke tale om nogen alvorlig skade, men jeg ved ikke hvornår han kan være klar igen. Jeg ved endnu ikke, om han bliver klar til i morgen, men jeg tror, at det vil være for tidligt. Så må vi se om han er klar til på lørdag'.

Griezmann:
'Griezmann bør hæve sit niveau i offensiven, så det matcher hans defensive niveau. Begge ting er meget vigtige. Han udfører et fantastisk arbejde for os og samtidig er han i stand til at være afgørende for os i angrebet og score mål. Jeg er sikker på, at han nok skal komme i gang'.

Pres:
'Det er klart, at man føler et større pres når man taber en kamp. Vi ved udemærket godt, hvad der sker når man i Barca taber kampe. Så går hele møllen i gang, men det er ikke nogen overraskelse. Jeg betragter det ikke som nogen dårlig ting, for så føler vi os nødsaget til at komme med en reaktion. Det forventer jeg, at vi kommer med i morgen'.

.:FORSIDE:.