Valverde: 'Ingen grund til at flytte El Clásico'

FCBARCELONA.DK - 17.10.19

© Getty Images

Ernesto Valverde holdt denne torsdag pressemøde forud for lørdagens udekamp mod Eibar og her gik snakken uden overraskelse mest på den kommende El Clásico, som er i fare for at blive flyttet.

Læs Valverdes udtalelser herunder:

Eibar:
'Deres stærkeste våben er deres presspil og deres dødbolde. De har gjort det særdeles svært for mange hold indtil videre og det er tydeligt, at de under kampene gør alt for, at man ikke kommer over midten. De spiller med høj risiko, men samtidig en kontrolleret risiko. Det bliver svært at gennembryde deres kæder'.

En kamp klokken 13.00:
'Tidpunktet på kampen bekymrer mig ikke - det gør derimod Eibar. At man skal spille klokken 13 gør ingen forskel efter min mening. Det er ingen undskyldning hvornår på dagen kampene spilles. At vi skal rejse tidigere betyder bare, at vi kan bruge noget mere tid sammen. Kampen i morgen er vigtig og vi skal have de tre point for at holde os i toppen'.

El Clásico:
'Der er ni dage tilbage inden denne kamp og jeg synes allerede, at man taler alt for meget om den. Vi har flere vigtige kampe inden, som er det eneste jeg fokuserer på. Jeg er sikker på, at folk vil udtrykke sig på en rolig og behersket måde som de plejer'.

'Det er rigtigt, at de fremlagde mulighenden for at spille kampen i Madrid, men den var vi ikke med på. Det ville betyde tre udekampe i træk og tre rejser på en uge. Vi ønsker at spille kampen på Camp Nou og vi ønsker at spille foran vores tilhængere. Vi håber, at vi får lov at spille på hjemmebane som planlagt. Der er stadigvæk lang tid til kampen'.

'At spille El Clásico som planlagt er en fantastisk mulighed for at bevise, at en kamp mellem to rivaler kan spilles helt uden problemer uanset hvad der sker udenfor banen. Det er en motivation i sig selv, når nogle folk mener, at kampen ikke kan gennemføres. Det skal vi modbevise. Jeg mener, at kampen er en god mulighed for det catalanske folk og for vores tilhængere til at vise, at der ikke er noget problem'.

Umtiti:
'Han har trænet med hele ugen og jeg tror, at han er klar til at blive meldt klar af lægerne'.

Jordi Alba:
'Han er klar til at spille igen. Han har klaret sin genoptræning langt bedre end forventet'.

Dembélés udvisning:
'Jeg har selv spurgt Dembélé om hvad han sagde til dommeren og der er en forskel på, hvad Dembélé siger og hvad dommeren skrev i sin rapport. Jeg mener ikke, at han tabte hovedet, men jeg er sikker på, at det ikke sker igen'.

.:FORSIDE:.