Valverde: 'Ikke normalt hvad Ansu Fati gjorde'

FCBARCELONA.DK - 15.09.19

© Getty Images

Ernesto Valverde var selvsagt udmærket tilfreds med indsatsen, da han holdt pressemøde efter 5-2 sejren over Valencia. Der var samtidig ros til den 16-årige Ansu Fati der satte holdet i gang.

'Det bedste er, at vi lagde ud med beslutsomhed og gik efter at score, men vi havde til tider også for mange med fremme og det gav dem mulighed for kontra. Vi holdt fast og spillede en flot anden halvleg, men det er rigtigt, at vi lukker for mange mål ind' indledte Valverde.

Her er hvad han ellers kommenterede:

Ansu Fatis scoring og oplæg:
'Det er ikke nemt at vænne sig til at være Barca-spiller, men han er fokuseret og det er godt. Det er ikke normalt, at den første bold han rører giver mål og den anden et oplæg. Vi ønsker at han lære niveauet at kende og finder ind i en rytme, så han kan bidrage med mere'.

Vurdering af Valencia:
'De kom fra svær situation og lukkede hurtigt to mål ind. De kom på 2-1 og skabte nogle svære situationer for os. Det er et godt hold'.

Frenkie de Jongs rolle på holdet:
'Vi ved han er målfarlig og kan afslutte når han spiller på den offensive midtbane. På dette område kan han være mere afgørende og prøve skud fra distancen. Det er anderledes når han spiller på den defensive midtbane'.

Forskel på resultater ude og hjemme:
'Vi skal spille flere kampe før man kan sammenligne. Vi har kun haft to udekampe. Indtil nu har vi gjort det godt, men vores modstandere har omsat det de skabte. Vi skal være solide, både ude og hjemme'

.:FORSIDE:.