Valverde: "Huesca møder op uden frygt"

FCBARCELONA.DK - 01.09.18

For anden weekend i træk står Barca overfor en af sæsonens oprykkere, når de i morgen aften tager imod Huesca. På dagens pressemøde forudsagde Ernesto Valverde, at det sikkert ikke bliver nogen let opgave.

"Huesca spiller med den entutiasme der kendetegner nyligt oprykkede hold. De har haft gode resultater og har vist intensitet i spillet, så de møder op uden frygt. De kommer for at udfordre os og for at skabe en overraskelse. Vi ved hvordan disse kampe er, for vi har før haft det svært mod oprykkere" indledte Valverde med at sige om søndagens kamp.

Transfervinduet der lukkede i går, fik også en kommentar af Barca-træneren. "Det er slut nu og vi ved hvem vi har at gøre godt med. Der er ikke flere tvivlsspørgsmål og nu kan vi fokusere på spillet. Jeg er meget tilfreds med min trup" kom det fra ham.

Rafinha måtte uventet bliver i Barcelona efter det glippede skifte til Betis, men det er Valverde ikke ked af. "Det afgørende er, at han nu bliver her. Han kan hjælpe os og vi må se hvordan det forløber i kampene. Det hele vil afhænge af hans indsats. Han har mange gode ting at byde på" fortsatte han.

Jordi Alba blev overraskende sorteret fra til det spanske landshold og det Valverde bedt om at kommentere. "Det er ikke noget I skal spørge mig om, men landstræneren. Det er ham der udtager holdet. Alba skal tage det som noget normalt og arbejde på, at det ikke gentager sig. Vi må respektere de beslutninger der bliver taget" var svaret.

Valverde blev bedt om at forklare, hvorfor de nye i truppen ikke har fået så meget spilletid indtil nu. "Vi har kun spillet to runder, uden at der har været midtuge kampe. Efter landskampspausen accellererer programmet og så får vi brug for alle" sagde han.

Der blev også spurgt til den den svære lodtrækning i Champions League. "Vi skal være klar fra start. Alle kampene er vigtige, for enhver af modstanderne kan tage point fra os. Vi må ikke undervurdere en eneste kamp, for de bliver alle svære. Heldigvis har vi holdet der kan klare disse krav" afsluttede Barca-træneren.

 

 

.:FORSIDE:.