Valverde forventes at ændre på holdet i dag

FCBARCELONA.DK - 23.04.19

© Getty Images

Selvom det kun er Rakitic der er blevet hjemme til kampen i dag mod Alavés, må det forventes at Ernesto Valverde foretager en del ændringer på holdet i forhold til de seneste kampe.

Valverde skal i øjeblikket forsøge at holde balancen når det gælder spillernes kræfter. Man vil gerne have lukket enhver tvivl om ligaen og samtidig skal spillerne være friske til den 1. maj, hvor det gælder den første Champions League semifinale mod Liverpool.

Det er dog kun Rakitic der er sorteret helt fra til aftenens kamp i Alavés. Alle de øvrige profiler er med, men Valverde åbnede i går for muligheden for, at der laves om på holdet til kampen i dag. 'Vi har haft nogle meget intense uger, så det er muligt der kommer rotationer' kom det fra ham.

Spørgsmålet er så, hvem der må tage plads på bænken. Her kunne spillere som Piqué, Suárez og måske Alba være gode bud. Vermaelen er tilbage og er udtaget og det kan give anledning til en sjælden pause til Alba.

Messi kunne muligvis også have godt af en pause, men det mest sandsynlige er, at han starter inde og bliver taget ud efter en time, hvis kampens forløb tillader det. Det vil være mere oplagt at spare argentineren i lørdagens hjemmekamp mod Levante.

Hvad Valverde vælger at gøre, får man svaret på en times tid inden kampstart, hvilket vil sige omkring kl. 20.30.

.:FORSIDE:.