Valverde: 'Fantastisk med mål af de unge spillere'

FCBARCELONA.DK - 11.12.19

© Getty Images

Det var en særdeles tilfreds Ernesto Valverde, som tirsdag aften mødte pressen efter sejren på 1-2 ude over Inter. Barca-træneren var især tilfreds med de unges spilleres præstationer.

Læs Valverdes udtalelser her.

Kampen:
'Vi skal være meget tilfredse med, hvordan vi spillede denne kamp. Vi vidste, at vi skulle være meget opmærksomme på deres to angribere, som er meget stærke. Der var ingen tvivl om, at det ville blive en vanskelig kamp, for Inter havde alt på spil. Mine spillere reagerede dog fantastisk, selvom flere af dem debuterede i Champions League. Vi er meget glade'.

Ansu Fati og Carles Pérez:
'Der er tale om to meget unge spillere, især Ansu Fati, som lige er kommet til førsteholdet. Det var en vanskelig kamp for dem at spille, men de klarede det begge meget flot. Pérez har en stor målnæse og får det til at se så nemt ud. Ansu er også en fantastisk målscorer og selvom at han har været ude med en skade fik han alligevel scoret. Vi er meget glade for, at de unge spillere kan score for os allerede nu'.

Neto:
'Han er en fantastisk målmand og jeg havde virkelig lyst til at se ham spille fra start. Jeg har set hvad han leverer til træning og vi ved hvad han kan. Vi har to virkelig gode målmænd. Vi har aldrig været i tvivl om, at Neto kunne træde direkte ind og levere for os'.

Aleñá:
'Det overrasker mig ikke, at han spillede godt. Jeg synes, at han er en fantastisk spiller. Jeg ville gerne kunne give ham flere minutter på banen, men faktum er, at vi har mange spillere på midtbanen. Tidligere har jeg satset på andre spillere, men jeg har en stor tillid til ham. Han er en meget brugbar spiller for os og det vil han også være i fremtiden'.

God periode:
'Jeg synes, at vi befinder os i en god periode. Det vigtigste er dog, at vi fortsætter på den måde. Vi har været igennem nogle vanskelige perioder i denne sæson og samtidig har vi fortsat en del skader, som vi kæmper med. Det har været et svært gruppespil for os, men vi er meget glade for at være videre på førstepladsen'.

El Clásico:
'Kampen mod Real Madrid er stadigvæk langt væk for os. Jeg ved godt, at der bliver snakket om hvor vidt den skal spilles, men jeg tror, at den bliver spillet uden problemer. Det vigtigste er, at der er ytringsfrihed på stadion og at folk må udtrykke hvad de føler. Vi har ventet på denne kamp siden oktober og nu bør vi spille den'.

.:FORSIDE:.