Valverde: 'En sejr i morgen vil have stor betydning'

FCBARCELONA.DK - 19.04.19

Ernesto Valverde har mødt pressen op til kampen i morgen aften mod Real Sociedad. Her understregede han hvor vigtigt det er, at fokus kommer tilbage på ligaen, efter den flotte kamp mod Manchester United.

'Vi går ind i en uge hvor der er ni point på spil og det er præcist hvad vi skal bruge for at vinde ligaen. Derfor vil en sejr i morgen have stor betydning. Det er en vigtig kamp for at blive mestre og for at fortsætte de gode takter fra United' indledte han.

'Vi skal koncentrere os om opgaven i morgen, for vores rivaler fejler aldrig. Det kan se ud som om vi er tæt på målet, men det vil afhænge af i morgen. Det kan blive en afgørende kamp for at vinde mesterskabet' fortsatte han.

Her er hvad Valverde ellers kommenterede:

Coutinhos kontrolversielle fejring af målet mod United:
'Jeg har ikke talt med ham, men jeg synes det er utroligt, at man taler mere om hans fejring end det fantastiske mål han scorede. Jeg synes ikke der var tale om mangel på respekt. Det er rigtigt, at han har fået meget kritik, men jeg hæfter mig ved, at han spillede en god kamp og scorede et flot mål'.

Hvordan er Umtitis tilstand?
'Vi må se hvordan han har det i dag. Han trænede ikke med forleden, men det tror vi han kan gøre i dag'.

Muligheden for at vinde tre titler:
'Da sæsonen startede i juli, drømte vi alle om at være i denne situation og nu gælder det om at se den i møde. Vi er i pokalfinalen mod Valencia, der gør det rigtig godt og så er vi i semifinalen i Champions League, hvor vi vil videre til finalen. Derfor vil det være godt at vinde i morgen'.

Vurdering af Liverpool:
'Det er et meget stærkt hold, der kom i finalen sidste år og som kæmper med om Premier League. Det er en atraktiv kamp for alle der kan lide fodbold. Det bliver svært for begge hold, der kan se finalen i horisonten. Der er dog stadig tolv dage til og nu kommer der vigtige kampe i ligaen' afsluttede han.

.:FORSIDE:.