Valverde: 'Det er tre meget vigtige point'

FCBARCELONA.DK - 24.04.19

© Getty Images

Ernesto Valverde tillagde de tre point mod Alavés stor betydning, da han udtalte sig efter holdets 0-2 sejr. Han ville dog på ingen måde høre tale om, at mesterskabet allerede er i hus.

'Uanset hvor meget man siger, at vi har vundet ligaen, skal man vinde kampene. I dag var en svær kamp og vi havde det ikke let, men nu har vi fire kampe til at hente tre point. Det er en stor glæde at være i denne situation, efter at have jagtet det så mange måneder' kom det fra ham.

'Det er ikke tre afgørende point, men de er meget vigtige. Man skal først gøre tingene færdigt. Vi må se om det sker i morgen med Atlético, men jeg er ligeglad hvornår det sker. Målet er at vinde ligaen, for det er meget svært, men Atlético kæmper til det sidste, for det er deres DNA' sagde han videre.

'Det blev en kamp hvor de lukkede godt af og vi havde svært ved at komme gennem deres linjer. Vi kom til en dobbelt chance i starten og derfra var det et spørgsmål om tålmodighed. Efter vores første scoring åbnede kampen op og mulighederne blev flere' fortsatte han om kampens forløb.

Aleñá spillede en flot kamp og scorede til 0-1 og det blev kommenteret af Valverde. 'Det er en målfarlig spiller der har et godt skud. Sidste sæson var han topscorer for Barca B. Han kommer med frem og fordeler spillet. Jeg er meget glad på hans vegne' udtalte han.

Valverde blev spurgt, hvorfor Messi kom på banen selvom Barca førte 0-2. 'Ideen var at han skulle spille. Vi mente det var bedst at han skulle spares og først komme ind i anden halvleg, for det er godt for spillerne at holde sig i gang. Vi kan ikke bare gemme ham væk og tage ham frem til en bestemt kamp' afsluttede han.

.:FORSIDE:.